úterý 21. dubna 2009

Nějak mi tu chybí fotky

ale kromě psa není holt co fotit. Na výlety není čas, nějak pracujeme abychom měli na léto. Takže vlastně klid před bouří je to. No ale život je to taky super. Takový úvod do léta po zimním spánku a máme z toho všichni samozřejmě radost. Máme radost? Vincent, we happy? Where´s Wally?

A taky dokážou potěšit takové věci, jako třeba že Conspiračka dala k volnému stažení na svůj web http://www.skaconspiracy.cz/ další album. Prostě zadara. Lidi přece přijdou na koncert, případně si to album stejně koupí do sbírky, protože třeba booklet je fakt pěkný. Tohle je cesta hudební budoucnosti a rozšíření mezi posluchače. A né to trestání za pirátské porušení autorských práv a podobně. Piráti dnes přece kradou lodě, ne hudbu. Už se těším až toto všechno bude minulost, stejně jako je dnes vzpomínka na upírání volebního práva ženám nebo nerovnoprávnost černochů či homosexuálů ve společnosti. Až si zkrátka budeme moci stáhnout Karla Černocha nebo Pavla Vítka bez obav před IFPI. Už přece není doba vinylová.

Protože vlastně dnes, když si ve sprše vyju Thoma Yorka (nebo recituju Petra Fialu) tak buď po mě někdo může něco chtít za reprodukci jeho díla, nebo můžu chtít já po svých spolubydlících poplatek za to, že to můžou poslouchat.


Žádné komentáře:

Okomentovat