pátek 8. května 2009

Hoši děkujem

Do konce soutěže sice ještě je ve hře hodně bodů, ovšem včerejší výhra Švédska nad Českem už, jak tak počítám (vzhledem k téměř stejným zbývajícím tipům hlavních favoritů), určila vítěze celé tipovačky. Můžete si spočítat sami, kdo to je. No hraje se ale stále ještě o další místa, tak sledujte dál jak to dopadne.

Pokud vás teda ještě MS po včerejšku zajímá, jak to tak u nás po vypadnutí Čechů rozhodně pravidlem nebývá. Nezbývá než klukům poděkovat, řekl bych, že na rozdíl od fotbalistů se rozhodně snažili a prostě to nevyšlo. No byly to krásné zápasy, i ten gól jsme si včera mohli v hospodě zařvat ale hlavně - měli bychom pořádně fandit a užívat si každý turnaj ve kterém se hraje o medaile a každý zápas s Jardou, protože když se podívám na naše sestupující a s Němci prohrávající juniory, budeme na tyhle časy možná už jen vzpomínat a nervovat se při souboji o sestup se Slovenskem.

Zkrátka je to jen hokej, já jsem si ho letos teda užil a jak říkám, měli bychom těm našim klukum zlatým poděkovat, dyť maj za to hovno a hrajou jak primabaleríny... anebo ať jdou do hajzlu, ty kreténi, berou nekřesťanský prachy a hrajou úplně kulový, vodchod... :)



1 komentář:

  1. jej, nejsem posledni! Lavi, dik za skvelou tipovacku :) -- mels to vymakane.

    ~Jancll

    OdpovědětVymazat