pátek 1. května 2009

Tipovačka MS v ledním hokeji 2009, 2. kolo - 1. den

To se tedy dějí věci! Zatímco leadři prvního kola Ondra s Lukanem vyšli dnes bodově naprázdno, do trháku nasadili pro změnu Dejna s Caparzzem a velmi sledované poslední místo také trochu zdramatizovalo svou pozici. Ovšem již zítra začíná zápas o 12 bodů Česko - Slovensko, takže se na to hezky vyspěte, dobrou noc, děti.

Rakouskouherským derby o udržení dnes odstartovalo 2. kolo tipovací soutěže. A protože jsem otázkama vyvolal pár zmatků, tak jen pro upřesnění:

Tři otázky (střely, 35 a více trestných minut, 1 a více gól) se v 2. kole týkají pouze zápasu CZE-SVK, jak jste si doufám všimli. Druhé kolo tipovačky bude mít opět svého vítěze s cenou (složitá jednání se sponzory) a celkový vítěz vzejde ze součtu bodů 1. a 2. kola, slovních odpovědí a pár tipů na play-off (problém s časem na odpovědi, ale já to z vás nějak vytřískám).

Jinak hodně štěstí všem a protože je venku hezky a jak Slováci, tak Češi furt prohráváme, jděte radši ven pod třešeň nebo tak a sledujte až večer zveřejněné výsledky tipovačky.

Dušu a Churyho se mi nepodařilo kontaktovat, takže se 2. kola nezúčastní.



2 komentáře:

  1. To jsou zas dneska vysledky :-P aspon ten hattrick vysel, kdyz uz nic jineho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo si muze rict, ze se dostal do prvniho radku (zahlavi) tabulky slovniho hodnoceni? Jen ja a Jarda Jagr. Bombicka :).

    ~Jancll

    OdpovědětVymazat