neděle 3. května 2009

Tipovačka MS v ledním hokeji 2009, 2. kolo - 3. den

Tak. Slováci jsou venku, Jarda ještě 4 góly nedal, ale má k nim blízko, podobně jako Bartečko nebo Hossa ve slovenském dresu, kteří ovšem mohou skórovat už jen zítra a ovlivnit tak tedy jednu z otázek v tipovačce. Janík je zatím stále poslední, ale po zítřku může i on ovlivnit jednu z otázek v tipovačce. A jednu z otázek v tipovačce už ovlivnil i mnou opomenutý fakt, že Němci sestoupit nemohou, ačkoliv by si to zasloužili, takže za sestupující počítám jak poslední dvě místa, tak oba fakticky sestupující, tedy dohromady 3 týmy. Dobrou noc.








4 komentáře:

  1. Prdel by byla, kdyby po souctu vsech bodu krome sloupce "Jancll stale" byl Jancll posledni a treba Alenka byla bod pred nim. Potom by celkove dostal Jancll dalsi dva body za to, ze uhodl, ze bude posledni, cimz by preskocil Alenku, ktera tipovala, ze Jancll posledni nebude. Tim padem by pak Jancll posledni nebyl a tudiz by neuhodl, ze bude posledni, zatimco Alenka by bodovala. Takze by ho preskocila. Potom by byl ale Jancll zase posledni, takze by bodoval, zatimco... Lavi? Jak dlouho by vlastne Alenka (nebo Klarka, stejna situace) a Jancll kolem sebe takhle poskakovali? Do pristiho mistrovstvi nebo jeste dyl? :-D Nezhrouti se internet? Nevytrati se podstata naseho zivota? Toci se mi z toho hlava.. diky za odpoved ;))

    OdpovědětVymazat
  2. je to sebereferencni paradox-- stejny jako napr. autologicka vs. heterologicka pridavna jmena.

    ~Jancll

    OdpovědětVymazat
  3. Aspon ze to ma sve jmeno - to jsem si oddychl :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem na to myslel a tento sebereferenční paradox (či přesněji poskakování, nebo ještě přesněji obskakování) byl odsraněn tím, že jako 1. a 2. kolo se počítají pouze tipování na výsledek a slovní odpovědi se přičtou až k celkovému hodnocení.

    OdpovědětVymazat